R2BCatering

R2BCatering

Naast de dagelijkse afhaal en bezorgingen vanuit onze fysieke zaak aan de Sint Janstraat 13, koken we ook met veel plezier voor uiteenlopende cateringen. Voor elke gelegenheid en voor ieder budget.

Ons uitgangspunt is het ontzorgen van de gastheer, gastvrouw of de medewerkers. Geen stress over de boodschappen en of je alles wel op tijd klaar hebt voordat de gasten arriveren. R2B komt op de gewenste tijd voor de deur rijden en stelt het buffet op. Wat ons anders maakt dan anderen? Wij kleden het buffet aan met stoere houten accessoires en maken er een smakelijk feestje van want het oog wil ook iets!

Wij cateren zowel (warme) lunches, uitgebreide buffetten, borrels, bbq’s als complete feesten voor bedrijven en particulieren. We cateren bijvoorbeeld regelmatig voor Oosterhoutse bedrijven (zie ook onze pagina R2Business) maar ook worden wij gevraagd om bij mensen thuis in Oosterhout en omgeving hun feest te verzorgen. Niet alleen kan je bij ons terecht voor eten maar ook kunnen wij eventueel de drank, servies, glaswerk, tafels, enz. verzorgen. Dit doen wij ook in samenwerking met andere Oosterhoutse bedrijven.

Wat kan je van ons verwachten?
Vanaf 10 personen verzorgen wij:

  • buffetten koud / warm (ontbijt/ lunch / diner)
  • borrel
  • recepties
  • personeelsfeestjes
  • bbq’s

Wij bereiden alles vers en onze leveranciers zijn voornamelijk Oosterhoutse ondernemers.

Benieuwd geworden wat wij kunnen betekenen voor jullie gelegenheid? Neem gerust contact met ons op via info@eethuis-r2b.nl en we maken een afspraak om alles met u te bespreken en ontvangt u vervolgens een offerte.

Team R2B