Over ons

Over ons

HET VERHAAL ACHTER R2B
18 januari 2017 is Robin gestart met R2B Catering. Destijds vanuit de brasserie van zijn ouders gestart met het bezorgen van broodjes bij bedrijven. Smakelijk verpakt of gepresenteerd op een houten plank werd hij een vertrouwd gezicht bij heel veel Oosterhoutse bedrijven.

Na het succes van R2B Catering en diverse locaties verder was het een logische stap om ook een fysieke onderneming te starten. Horeca zit immers in zijn bloed en Robin is de vierde generatie binnen de familie met een eigen horecazaak. In januari 2020 werd ‘Eethuis R2B’ geboren. Op de locatie in het centrum van Oosterhout kan hij zijn passie voor kwalitatief goed eten, de horeca en het ondernemen echt samen brengen.

WHAT’S IN A NAME?
R2B; Rick en Robin van Beijnen. Uitgesproken op zijn Engels, omdat het zo lekker bekt.  Robin en zijn jongere broer Rick hadden altijd een gezamenlijke droom om samen een eigen horecazaak te beginnen. Helaas kunnen zij hun droom niet meer samen voortzetten. Door een noodlottig ongeval is Rick op 19-jarige leeftijd om het leven gekomen. Robin heeft Rick beloofd om hun droom dubbel en dwars voort te zetten! Rick zijn geboortedag is 18 januari en deze datum en het getal 18 zal altijd en overal terug komen. Zo blijven ze voor altijd samen met R2B.

5 jarig bestaan R2B
18 januari 2022 bestaat R2B 5 jaar en hebben we ondertussen een Team R2B. Een fijne groep medewerkers die vol passie en plezier dagelijks op de werkvloer te vinden zijn of bij de klanten en bij jullie thuis de bestelling komen bezorgen. R2B werkt alleen met dagverse producten en werkt daarin samen met zoveel mogelijke lokale leveranciers uit Oosterhout en omstreken.

Ook zijn er inmiddels echte R2B fans. Zij hebben hun favoriete broodje, burger of iets anders lekkers uit ons uitgebreide assortiment. Wat R2B uniek maakt is dat je bij ons in 1 bestelling een broodje spicy chicken, een friet stoofvlees, een berenklauw, een carpaccio truffel en een salade geitenkaas kan bestellen en dat allemaal huisgemaakt en vers bereid.

Zien wij jullie binnenkort (weer) in de Sint Janstraat?

Smakelijke groet,

TEAM R2B