December 2023

R2B, de uitkomst in de drukke decembermaand

December is bij uitstek DE FEESTMAAND; Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw.

Hartstikke gezellig allemaal maar het brengt wel extra “geregel” met zich mee in de toch al drukke decembermaand. R2B biedt uitkomst. Met liefde en plezier verzorgen wij voor jullie een heerlijke tafel. Natuurlijk met de kwaliteit en zorg die jullie van ons gewend zijn.

R2BORRELBOX
Nieuw: stel zelf jouw box samen!
Na het succes van de R2Borrelbox willen we je de kans geven om een box te vullen naar eigen smaak!  Jij kiest allerlei lekkere dingen voor in de box! We hanteren 2 formaten; 9 of 12 bakjes. Een veelvoud hiervan kan altijd!

Wil je toch van alles wat? Bestel dan gewoon de toch al gevarieerde R2Borrelbox ( 9 bakjes) of de Luxe (12 bakjes) versie met daarnaast nog de sausjes, zoutjes en het brood.

CARPACCIO’S
Wil je het exclusiever? Ga dan voor onze knetterverse carpaccio’s. Sinds het begin van R2B is de carpaccio bij vele van jullie favoriet.

Ga je voor een mix van verschillende carpaccio’s of voor de Carpaccio truffel XL? Met de Carpaccio XXL (doorsnede van 55 centimeter) heb je een echte “eyecatcher” op tafel staan. Deze zijn beperkt te bestellen per dag dus wees er snel bij!

SATEBUFFET
Onze huisgemaakte saté van kippendij. 2 royale stokken per persoon met satésaus, stokbrood, kroepoek, gefrituurde uitjes en bosui. Te bestellen vanaf 10 personen.

COMBINEREN
Een combinatie van alles maakt dat je een geweldige tafel vol hebt staan met hapjes en voor ieder wat wils!

BESTELFORMULIER

Wat moet jij nog doen?

Download het bestelformulier of haal deze op in de winkel. Maak een keuze uit ons aanbod. Vermeldt de datum van bezorging of kom je het afhalen? De tijden geven wij door na de bestelling. En tot slot hoe je de bestelling wil betalen, contant of pinnen.

Druk het bestelformulier af en mail deze naar info@r2b-catering.nl of geef deze persoonlijk af in de Sint Janstraat 13 in Oosterhout.

Uiterste besteldatum voor Kerst: 18 december 2023.
Uiterste besteldatum voor Oud & Nieuw: 24 december 2023.

Makkelijker kunnen we het niet maken; smakelijker wel!

Team R2B